Veilig oversteken

LED-attentieborden

Sysconnect biedt verschillende oplossingen voor de verkeersveiligheid en verlichting. Eén van de oplossingen die wij bieden is de oversteekplaatsen voor voetgangers en fietsers veiliger maken door middel van een knipperend waarschuwingsbord.

  • De borden hebben een attentieverhogende functie. De bestuurders worden door deze borden herinnerd dat ze even extra moeten opletten op wat er komen gaat op de weg. Het verhoogt de zichtbaarheid van het verkeersbord door het opvallende fluorescerende geel/groene kleur aanzienlijk zowel overdag als in de nacht. Hierdoor wordt de oversteekvoorzieningen (VOP en FOP)  duidelijk zichtbaar voor het gemotoriseerd verkeer.
  • De waarschuwingsborden zijn fluorescerend in 3M klasse 3 reflecterend. Bovendien zijn de borden voorzien van een hoeklampenset. Deze high power LED hoeklampen zijn in verschillende kleurkeuze leverbaar.
  • De LED verlichting op dit signaleringsbord kan aangestuurd worden vanuit:
  1. Tijdschakelaar / tijdschema / tijdsklok
  2. Drukknop
  3. Detectiecamera / aanwezigheidssensor / bewegingsmelder
  4. Radar
  • De LED waarschuwingsborden werken op vaste stroom aansluiting (230V), OV-net aansluiting of eventueel gevoed vanuit zonne-energie / solar.
  • De RVV figuratie en de maten van het verkeersbord is afhankelijk van de wens van de klant leverbaar.

Afspraak maken?

Is deze oplossing ook voor u interessant?  Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.