Verlichting & afbakening

Flexibele palen

Pole cone

Deze afzetpalen zijn ideaal voor het afbakenen van de wegen en voetpaden. Deze Flexposten zorgen voor een verhoogde veiligheid en nemen de voetgangers in bescherming. De afzetpalen zijn flexibel en kunnen tot 90 graden buigen. Na de buiging zal de afzetpaal weer in zijn normale positie terecht komen. Verder zorgen ze in vergelijking tot andere palen bij het raken voor weinig schade bij het voertuig en de paal zelf.
​Door middel van het schroefsysteem zijn de beschermpalen makkelijk te plaatsen en weer makkelijk te verwijderen. De strepen van de palen zijn fluorescerend/reflecterend waardoor ze ook zichtbaar zijn in het donker. Ten slotte zijn de kunststof afzetpalen verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren, inclusief verschillende streepjes kleuren.

Deze buigbare afzetpalen zijn geschikt voor:

  • Het scheiden van rijstroken
  • Het creëren van grenzen in andere gebieden
  • Woonwijken
  • Magazijnen
  • Laadperrons
  • Industrieterreinen

De flexibele palen van Sysconnect zijn een prima oplossing voor openbare ruimtes. De flexibele paal heeft een afschrikkende werking en vermindert verkeersongevallen aanzienlijk. De flexibele palen van Sysconnect kunnen zowel voor commercieel als publieksdoeleinden gebruikt worden.

De voordelen en eigenschappen van de flexibele palen:

  1. Makkelijke installatie
  2. Flexibel, keert vrijwel onmiddellijk terug naar de oorspronkelijke vorm
  3. De 3M strepen van de palen hebben een hoge reflectie  waardoor ze ook goed zichtbaar zijn in het donker

 

Afspraak maken?

Is deze oplossing ook voor u interessant?  Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.